Loading...

Web trgovina Extreme Shop

bicikle, wind surf, sprave za vježbanje i akcijske kamere GoPro

Klijent: Speed Commerc d.o.o.

Izrada: 2014.

Poveznica: www.bicikla.com, www.7bofora.com, www.kettler.hr, www.gopro.hr

Tvrtka Speed Commerc d.o.o. vodi uspješnu prodaju artikala za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme u Splitu. U svome asortimanu pokrivaju: biciklizam, wind surf, sprave za vježbanje i akcijske kamere. Sve to zajedno zaokružuju u brand Extreme Shop.

Koristeći funkcionalnost DNN CMS aplikacije, da na istoj instalaciji može imati podešeno više neovisnih portala koji dijele iste instalirane module, implementirali smo 4 portala sa web shop modulom za svaku pojedinu glavnu grupu proizvoda iz asortimana. Na taj način kreirani su portali: Bicikla.com – namijenjen ljubiteljima biciklizma, 7bofora.com – namijenjen ljubiteljima wind surfa, Kettler.hr – sprave za vježbanje, GoPro.hr – akcijske kamere

Bicikla.com web prikaz

Bicikla.com – namijenjen ljubiteljima biciklizma

7bofora.com web prikaz

7bofora.com – namijenjen ljubiteljima wind surfa

Kettler.hr web prikaz

Kettler.hr – sprave za vježbanje

GoPro.hr web prikaz

GoPro.hr – akcijske kamere

Centralni web shop modul je instaliran u DNN CMS aplikaciji i implementiran na 4 portala u obliku web kataloga.
Svaki od portala ima sličan, a opet različit izgled kako bi sa jedne strane korisniku dao do znanja da je riječ o istoj tvrtki, a sa druge strane da je riječ o drugom tipu proizvoda. Grafičko rješenje je napravljeno u suradnji sa vanjskim dizajnerom Igorom Mikelićem.

Kako bi sadržaj u web katalogu bio ažuran, napravljeno je povezivanje na 3 web servisa partnerskih tvrtki, preko kojih se svakodnevno vrši uvoz artikala u bazu web kataloga.

Uz web shop modul, implementiran je i modul za novosti, te multimedijalna galerija.