Loading...

EU projekt

Projekt informatizacije poslovnih procesa

 

Osnovne informacije

Operativni program Regionalna konkurentnost 2007.- 2013.
"Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za pobolješanje poslovnih procesa" Referentna oznaka: RC.2.1.11
Naziv projekta: Povećanje efikasnosti poduzeća Net media SISTEMI d.o.o. uvođenjem IKT rješenja u proizvodnju, prodaju i poslovanje i uvođenje sustava online prodaje
Vrijednost projekta: 643.989,64 kn
Bespovratna sredstva: 450.792,75 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 31.5.2015 – 31.7.2016

Sažetak

Cilj provođenja projekta je povećanje konkurentnosti uvođenjem naprednih IKT rješenja za procese proizvodnje softverskih rješenja i izrade internet portala, procesa prodaje i poslovnih procesa, a očekivani rezultat je povećanje prihoda i zapošljavanje novih djelatnika.

Uvođenjem dodatne informatizacije naših proizvodnih i poslovnih procesa te zamjenom zastarjele informatičke opreme s novom, jača naša konkurentnost, a s time i sposobnost da se natječemo za poslove na domaćem i stranom tržištu. Na taj način osiguravamo uvjete za rast našeg poslovanja, utječemo na poboljšanje poslovne klime u regiji, utječemo na ostvarenje gospodarskog rasta.

Nakon realizacije projekta dugoročna korist za klijente Net media SISTEMI d.o.o bi bila podizanje kvalitete odrađenog posla i efikasnosti poslovanja. Zajednica, vlasnici i zaposlenici bi profitirali od toga što će Net media SISTEMI postati stabilniji i značajniji gospodarski subjekt, koji će zapošljavati nove djelatnike i kvalitetno doprinositi svojoj okolini.

Europska Unija - Ulaganje u budućnost!

Projekt je sufinancirala EU iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Europska unija
Strukturni i investicijski fondovi
Konkurentna Hrvatska