Loading...

Blog

Sistemi.hr – retrospektiva 2016.

9sij 2017

Sistemi.hr – retrospektiva 2016.

Protekla godina (2016.) je bila jedna od najaktivnijih godina od kada tvrtka Net media Sistemi d.o.o. postoji. Na samome početku 2016. godine napokon je puštena nova redizajnirana web stranica tvrtke. Potom smo se bacili na netom dobiveni vlastiti EU projekt Informatizacije  poslovnih procesa. Tijekom realizacije ciljeva projekta surađivali smo sa vodećim hrvatskim informatičkim tvrtkama Ekobit i Info Cumulus. Uz njihovu pomoć implementirali smo i integrirali:

  • Microsoft Team Fundation 2015
  • TFS Timetracker
  • Microsoft Dynamics CRM 2016
  • Microsoft Sharepoint 2016

Zajedničkim radom svih naših odjela uspješno su odrađene implementacije i integracije koje su nam otvorile cijelu novu dimenziju u poslovanju. EU projekt smo uspješno zaključili krajem kolovoza. Ključna stvar u ovom projektu je bio prelazak na Scrum agilnu metodologiju. Ovaj prelazak nam je pomogao da sada imamo bolji uvid i kontrolu nad projektima, te da radimo bolje procjene i planiranje projekata.

Uz sve ove velike promjene unutar tvrtke, odrađeni su i značajni projekti:

Posjetili smo opet DNN Connect konferenciju i na njoj prezentirali neke naše istaknute projekte.

Za 2017. se nadamo da će biti još aktivnija i da ćemo odraditi još više zanimljivih projekata (jedan vrlo, vrlo zanimljiv je već u tijeku).

Tags:

Branko Šegedin