Loading...

Blog

DNN Community

5sij 2016

DNN Community

Community Forum

http://www.dnnsoftware.com/forums

Ovo je centralno mjesto DNN zajednice na kojemu se možete informirati i razglabati o svim aspektima DNN-a kao korisnik, administrator, programer, dizajner. Izuzetno je važno pratiti i dobro poznavati ovaj Forum ako se bavite DNN-om. Ako ovdje ne pronađe odgovor na DNN pitanja koja vas muče onda nećete nigdje.

Community Exchange

http://www.dnnsoftware.com/answers

Postavite pitanje o DNN-u ili odgovorite na pitanja drugih članova DNN zajednice.

Community Blog

http://www.dnnsoftware.com/community-blog

Istaknuti članovi DNN zajednice pišu o svemu važnom za DNN i DNN community. Ovo je primarni izvor svih važnih novosti u DNN svijetu.

Community Newsletter

http://www.dnnsoftware.com/community/connect/community-newsletters

Mjesečni newsletter za one koji žele biti u toku sa DNN-om.

Community Hangout

http://www.dnnsoftware.com/community/hangout

Joe Brinkman i Will Strohl nas svaki mjesec upoznaju sa najvažnijem događanjima u DNN svijetu i ugoste nekog od istaknutih članova koji nam govore o tome kako su najbolje iskoristili DNN.

Wiki

http://www.dnnsoftware.com/wiki

Živa dokumentacija DNN-a u čijem stvaranju svi možemo sudjelovati.

Upute

http://www.dnnsoftware.com/community/download/manuals

PDF upute za administratore i korisnike DNN-a.

Video

http://www.dnnsoftware.com/videos

Ako ste vizualni tip koji za upoznavanje DNN-a više preferira gledanje videa nego čitanje onda je ovo pravo mjesto za vas.

GitHub

https://github.com/dnnsoftware/Dnn.Platform

Za developere koji žele pratiti razvoj DNN-a ili sudjelovati u njemu.

Issue Tracker

https://dnntracker.atlassian.net/projects/DNN/issues/

Pregled i dokumentiranje problema koji postoje za aktualne verzije DNN-a i status njihovog rješavanja.

Shaun Walker

Velikan, otac DNN-a, pokrenuo je DNN community te vodio ga do današnjih dana. Vječno nas je zadužio svojom nesebičnošću, trudom, promišljenošću i ustrajnošću.

DNN Core Team

Probrana grupa stručnjaka koja je u davna vremena, pod budnim okom Shauna Walkera dala svoj veliki doprinos razvoju DNN-a.

DNN Most Valuable Person (MVP)

Chris Hammond, Mitchel Sellers, Peter Donker, Vicenç Masanas spadaju u posebna kategoriju znalaca koji su nagrađeni DNN MVP titulom a cijelu listu možete pronaći ovdje http://www.dnnsoftware.com/community/connect/dnn-mvp

DNN Community Leaderboard

Istaknuti članovi zajednice su Amerikanac Joe Brinkman koji sada brine o DNN zajednici, Nijemac Sebastian Leupold koji doslovno živi DNN i potpisuje većinu odgovora na forumu, dobri Irac Cathal Connolly voditelj DNN security tima, Švicarac Daniel Mettler dječak iz džungle, vizionar, otac 2sxc modula, praktičan i svestrani Nizozemac Ernst Peter Tamminga sa bogatim životnim iskustvom, DNN iskusnjara Will Strohl i brojni drugi junaci na http://www.dnnsoftware.com/leaderboard.

DNN Community

Priključite se i besplatno postanite članom DNN zajednice od preko milijun korisnika registracijom na https://www.dnnsoftware.com/registration.

Tags: dnn

Tonći Vatavuk