Loading...

Blog

19lis 2020

Značaj DNN-a za development

DNN Platforma je legenda. Stotine tisuća firmi širom svijeta je svakodnevno koristi. Svaki naš development projekt prvo počinje s instalacijom DNN-a (i 2sxc) a potom gledamo što korisnicima zapravo treba 😊.

11kol 2020

nopCommerce tim odabrao i objavio case study B2B webshop rješenja kojeg smo razvili za tvrtku Fom d.o.o.

nopCommerce core tim je između velikog broja prijavljenih projekata iz cijelog svijeta, odabrao i objavio upravo naš case study o projektu razvoja B2B webshop rješenja uz integraciju sa 4D Wand poslovnim sustavom.

 

9stu 2017

Therefore™ Web Access v17.1, fix za javascript pogrešku na dijalogu "Indeksni podaci"

Nakon Therefore nadogradnje na v17.1, Therefore Web Access proširenja na dijalogu Indeksni podaci su prestala raditi. Ispostavilo se da je problem nastao uslijed banalne javascript pogreške koja postoji u ovoj verziji TWA i lako se može ispraviti.

Uncaught ReferenceError: ValidatorCompare is not defined
    at window.onload (CategoryDialog.js:87)

19tra 2017

Angular 4 rapid application development

Radite li Angular development?“ pitao me odličan suradnik s kojim smo u proteklih desetak godina odradili niz zanimljivih projekata. Razvili su novu verziju proizvoda za koje im je potrebno moderno web sučelje. Procijenili su da im je potrebno 3 mjeseca za prelazak na Angular i razvoj novog sučelja ukoliko sve budu radili sami. Problem je što za zakazani release proizvoda imaju puno manje vremena. Obzirom da naš development tim od početka godine svakodnevno razvija u Angularu, čemu je prethodilo nekoliko mjeseci interne edukacije i stjecanja Angular kompetencija, odgovorio sam da imamo tim od devet developera sa skoro najdužim Angular 2 iskustvom koje je moguće imati u ovom trenutku smiley

6ožu 2017

Prototip korisničkog sučelja mobilne aplikacije

Usability sučelja mobilne aplikacije je važan čimbenik njenog uspjeha. Želimo postići pregledno, jasno, jednostavno i intuitivno sučelje, a ograničavaju nas male dimenzije ekrana koje imamo na raspolaganju i touch kontrole koje zauzimaju dosta ekranskog prostora. Osmišljavanje izgleda i funkcioniranja sučelja radimo kroz izradu prototipa (mockup) korisničkog sučelja.