Loading...

Izrada webshop rješenja

Webshop rješenje za najzahtjevnije zadatke

Kao tehničko rješenje za implementaciju web trgovine naša tvrtka koristi eCommerce aplikaciju otvorenog koda nopCommerce. Riječ je o savršenom primjeru web aplikacije otvorenog koda koja nudi transparentnost i otvoren pristup razvojnim timovima iz cijeloga svijeta. Prva verzija aplikacije objavljena je 2008. godine i od tada se kontinuirano razvija od strane  IT profesionalaca. Sve prijedloge korisnika o poboljšanjima, detaljno analizira nopCommerce razvojni tim, a potom se odabrana poboljšanja implementiraju u novim verzijama. U arhitekturi aplikacije i nadolazećim nadogradnjama, implementiraju se samo sigurne i stabilne tehnologije koje neće narušiti stabilnost cjelokupnog sustava.

Želite surađivati s nama?

JAVITE NAM SE, DOGOVORITE SASTANAK I POPRIČAJMO…

Moćno, sigurno i isplativo rješenje za webshop

nopCommerce je jedinstveno rješenje koje daje izvrstan omjer dobivenog i uloženog. Klijent dobiva besplatnu eCommerce aplikaciju koja pruža podlogu za razvoj web trgovine svih opsega kompleksnosti. Naša tvrtka kao implementator i integrator rješenja u mogućnosti je pružiti klijentima najvišu razinu kvalitete finalnog rješenja. Platforma je sigurna što dokazuje činjenica da je imala samo JEDNU sigurnosnu zakrpu od trenutka njenog pokretanja 2008. godine.

Unatoč činjenici što je besplatna i otvorenog koda, nopCommerce platforma pruža široku paletu alata od kojih se pojedini mogu naći samo u skupim komercijalnim eCommerce rješenjima. Aplikacija posjeduje niz podesivih postavki koje implementatorima služe da bi osnovno rješenje prilagodili najrazličitijim potrebama korisnika. Postoje tisuće mogućnosti integracije s različitim sustavima kao što su online naplata, dostava, prodajnim i marketinškim alatima te poslovnim ERP sustavima.

nopCommerce u brojkama

Preko 27 000 web trgovina diljem svijeta.
Koriste ga poznate svjetske i domaće marke kao što su: Volvo, Puma, Reebok, The North Face, Speedo, Links...
Više od 1 800 000 preuzimanja.
Više od 185 000 registriranih članova.
Više od 100 partnerskih tvrtki iz preko 40 zemalja.
Više od 1 400 dodataka, tema i jezičnih paketa na tržištu.

Jednostavan za sve korisnike

NopCommerce omogućava jednostavan svakodnevni rad i uređivanje sadržaja, a za to je korisnicima potrebno manje vremena nego kod konkurentnih eCommerce rješenja. Sučelje aplikacije napravljeno je intuitivno i jednostavno pa je već na samome početku korištenja postupak privikavanja na aplikaciju brz i bezbolan. Uz to sučelje je u cijelosti responzivno pa je rad sa aplikacijom moguć na svim vrstama uređaja od stolnog računala, preko tableta do mobitela.

Jedna od ključnih prednosti je mogućnost nadogradnje i proširenja funkcionalnosti web trgovine gotovim rješenjima. Na tržištu je moguće naći veliki broj dodatnih proširenja aplikacije koje već u startu, opcijama bogate mogućnosti šire do neslućenih razmjera. Uz to naš razvojni tim je sposoban odgovoriti na sve korisničke zahtjeve u pogledu prilagodbe aplikacije željama korisnika.

Funkcionalnosti nopCommerce webshop rješenja

Brojne su funkcionalnosti koje ovo rješenje izdižu iznad mora drugih sličnih rješenja.

Sviđaju vam se naši radovi?

Javite nam se, dogovorite sastanak i popričajmo…